Ravcı:'Sıkıntıları olan arkadaşlarımız var'

Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor hazırlıkları bugün başladı. Antreman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Ali Ravcı, Erol Bulut'un istifası sonrası süreci ve alınan galibiyeti değerlendirdi.

Ravcı:'Sıkıntıları olan arkadaşlarımız var'

Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor hazırlıkları bugün başladı. Antreman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Ali Ravcı, Erol Bulut'un istifası sonrası süreci ve alınan galibiyeti değerlendirdi.

Ravcı, "Erol Bulut istifa ettikten sonra, doğal olarak biz kulübün içinde olduğumuz için iş başa düştü. Bizde elimizden geldiği kadar oyuncularımızı 2-3 günlük süre zarfında maça hazırlamaya çalıştık. Aslında çok fazlada yaptığımız birşey yok. Onların sadece moral ve motivasyona ihtiyacı vardı. biz arkadaşlarımızla bunu gerçekleştirdik. Ve sahada da oyuncularımızdan inanılmaz bir reaksiyon aldık. Ben hepsini tebrik ediyorum. Çünkü çok fedakarca oynadılar. Çok büyük özveride bulundular. Bu maçtaki başarının %100'ü oyuncularımıza aittir. Çünkü ben bir abi olarak onların başlarında kaldım. İstediğimiz bütün şeyleri sahada gerçekleştirdiler. Bir takım ruhu nasıl yansıtılır, bir takım nasıl saha içerisinde 97,98 dakika birlik beraberlik içerisinde yardımlaşarak, tabiri caizse tekmeye kafa sokarak nasıl oynanır onu gösterdiler. Bütün takımı kutluyorum. Bize bu 2-3 günlük süreçte yardımı dokunan ve üst düzey çaba harcayan bütün personelimizide kutluyorum. Güzel bir maç oldu kritik bir haftaydı bizim için. Alt sıralarla ilişkimiz tamamen koptu. Bundan sonraki süreçte Akhisar maçı ile birlikte 4 haftalık bir zamanımız var. Bu maçlardan da toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp sezonu bitirmeye çalışacağız" dedi.

Bir gazetecenin "2 günde ne değiştide Yeni Malatyaspor takımı hücum futbolu oynayabilecek kapasiteye geldi?" sorusuna ise Ravcı, "Biliyorsunuz ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Bir çok şansızlıklar yaşadık. Galatasaray maçını da kaybettikten sonra bir olumsuz hava oluştu takım üzerinde. Herşeyden önce bu olumsuz havayı dağıtmak gerekiyordu. Oyuncularımız iyide oynasalar, kötüde oynasalar onların kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez. Bizim bütün oyuncularımız değerli, bütün oyuncularımız karakterli. Onlara sonsuz bir güvenimiz var. Sadece morali yükseltmemiz gerekiyordu. Maçın önemini kendilerine aktardık. Bireysel olarak konuştuğumuz oyuncular vardı. O moral motivasyondan sonra sahaya çıktık. Bizden aldıkları enerjiyi sahaya yansıtınca da sorun ortadan kalktı" cevabını verdi.

Malatyalı olmalarının sorumluluklarını artırdığını belirten Ali Ravcı, "Sakin ve serin kanlı olmak gerekiyor. Camiamızın bizden beklentisi büyük. Takımlarının başarılı olmasını istiyorlar. Bu anlamda maça gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir enerji ile bizleri desteklediler. Belki sayı olarak stadyumda azdık ama o çıkan ses orada 20 bin kişi varmış gibiydi. Gelmeyen taraftarlarımıza bence çok güzel bir maç kaçırdılar. Umarım bundan sonraki haftalarda gelirler" dedi.

Akhisar maçının önemine de değinen Ravcı, "Bir maçı geride bıraktık. O maçın sevincini oyuncularımızla da kutladık. Ama maçtan sonra onu soyunma odasında bıraktık. Akhisar maçına hazırlanıyoruz. Şu ana kadar çok ciddi sakat futbolcumuz yok. Ufak tefek sıkıntıları olan arkadaşlarımız var. Onlarda maç gününe kadar öyle umuyorum ki aramıza katılacaklar. Tam kadro Akhisar'a gidip, oradan da en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
DavidCot
DavidCot - 5 yıl Önce

25 charging traumatic pistols shooting automatic fire! Modified Makarov pistols with a silencer! Combat Glock 17 original or with a silencer! And many other types of firearms without a license, without documents, without problems! Detailed video reviews of our products you can see on our website. http://Gunrussia.pw If the site is unavailable or blocked, email us at - [email protected] or [email protected] And we will send you the address of the backup site!

Keithusaws
Keithusaws - 5 yıl Önce

Послуги адвоката Запоріжжя https://www.061.ua/ads/370053

MichaelMer
MichaelMer - 5 yıl Önce

Отзывы Иванчук Максим https://plastic-surgeon.ru/forum/showthread.php?t=13277

SIRADAKİ HABER