Havva Eksilmez, asaleten atandı

Geçtiğimiz Ağustos ayında Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne vekâleten atanan Havva Eksilmez, Cumhurbaşkanı Kararı ile bu göreve asaleten atandı.

Havva Eksilmez, asaleten atandı
banner76

8 Nisan 2020 Resmi Gazete tarihli yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 2020/125 Numaralı Cumhurbaşkanı Kararı göre; Malatya’da bulunan Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü iken, 2019'un Agustos ayında Ankara’da bulunan Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Havva Eksilmez, 2012-2019 yılları arasında 7 yıl süreyle Malatya’da görev yapmıştı.

Eksilmez’den boşalan Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlğü’ne ise  2 Eylül 2019 tarihinde, vekâleten Dr. Musa Aydemir tayin edilmişti. Aydemir, halen  Malatya’da bu görevini vekâleten yürütüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER