Elektrik Akımına Kapılan Şahıs Hayatını Kaybetti

Malatya'da elektrik akımına kapıldığı değerlendirilen şahıs hayatını kaybetti. 40 yaşındaki vatandaşın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmesinin ardından Fırat Elektrik tarafından konuya ilişkin açıklama geldi. Akıma kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz şekilde kabloları kestiği bildirildi

Elektrik Akımına Kapılan Şahıs Hayatını Kaybetti

Olay, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Cevdet Yavuz Caddesi üzerinde yerde hareketsiz bir şekilde yatan bir kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede bulunan aydınlatma direğinde akıma kapıldığı değerlendirilen Nihat Güney'in (40) hayatını kaybettiğini belirledi.

Malatya’da bir kişinin elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmesinin ardından Fırat Elektrik tarafından konuya ilişkin açıklama geldi. Akımına kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz şekilde kabloları kestiği bildiridi.

Yapılan açıklama şöyle;

"30.07.2024 tarihinde, hizmet bölgemiz içerisinde yer alan Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey mahallesinde meydana gelen elim olayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. 
Olayın yaşandığı bölgede yapılan ilk incelemelerde; elektrik akımına kapılan kişinin izinsiz ve kontrolsüz şekilde kabloları kestiği tespit edilmiştir. 

Olayla ilgili savcılık ve emniyet birimleri soruşturması titizlikle sürdürülmektedir. Bu elim vakanın açıklığa kavuşması için soruşturma sürecinde yetkili mercilerle tam bir iş birliği içerisinde çalışmaya ve yasal süreçlerin suhuletle tamamlanması için ilgili kamu kurumlarına tüm desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz"denildi.

foto: Kesilen kablo

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2024, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER