Bimyad'tan Mormaş Genel Müdürü Özpınar'a Ziyaret 

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş. (MORMAŞ) Genel Müdürü Erkan Özpınar’ı ziyaret etti.

Bimyad'tan Mormaş Genel Müdürü Özpınar'a Ziyaret 

Battalgazi Belediyesi Başkanı Bayram Taşkın’ın göreve gelmesinin ardından Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.Ş. (MORMAŞ) Genel Müdürlüğü görevine atanan Erkan Özpınar’ı ziyaret eden Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri, fabrikanın üretim kapasitesi ve sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı.

BAŞKAN SELİM APOHAN: “MORMAŞ ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM”

MORMAŞ Genel Müdürü Erkan Özpınar’a yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan; “Bugün Malatya’mıza fiyat ve kalite anlamında önemli bir katkı sağlayan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesislerini gezerek fikir alışverişinde bulunduk. Sermayesinin %97’sinin Battalgazi Belediyesine ait olan MORMAŞ, şehrimiz için gerçekten büyük bir kazanımdır. Yaşamış olduğumuz büyük deprem felaketinin ardından Malatya’mızın yeniden inşasında şehrin mobilya ihtiyacı MORMAŞ tarafından karşılanıyor. Bu büyük üretim fabrikasında ofis mobilyaları, ev mobilyaları, kapı pencere gibi ihtiyaç duyulan akla gelebilecek bütün mobilyalar üretilirken, TOKİ toplu konutlarına da mobilya desteği veriliyor. Yaptığı üretimle kısa sürede tüm Türkiye’nin bildiği marka üretim üslerinden biri olan büyük fabrika alanıyla, fiyatıyla, kalitesiyle de ön plana çıkan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi (MORMAŞ), istihdama verdiği desteğin yanı sıra üretim hacmi ile bölgenin en güçlü tesislerinden biri olmayı da başarmış durumda. Ben tekrar MORMAŞ Genel Müdürü Erkan Özpınar’a ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2024, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER