BİMYAD'dan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör'e Ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BİMYAD'dan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör'e Ziyaret

MÜDÜR TAYFUN GÜNGÖR: “BİMYAD HER ZAMAN YANIMIZDA”

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak, gençlere ve sporculara yönelik sunulan hizmetler hakkında bilgi veren MüdürTayfun Güngör,“Hem gençlerimiz için hemde çocuklarımız için güzel aktiviteler hazırlıyoruz. Bu kapsamda Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Açık hava sinema gösterimi, çocuk şenlikleri, konserler, resim kursları ve  bir çok dalda turnuvalar düzenliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz gençlik çalışmalarında sivil toplum kuruluşları, öğrenci toplulukları ve üniversiteler ile farklı alanlarda işbirliği yapmaya da devam ediyoruz. Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak, gençlerimizin ve sporcularımızın gelişimi için her zaman yenilikçi projeler üzerinde çalışıyoruz. BİMYAD’ta bu konuda her daim bizlerin yanında olmuştur. Ben bugün tekrar bizleri ziyaret eden Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Başkanımız Selim Apohan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu

BAŞKAN APOHAN: “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Gerçekleşen ziyarette konuşan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ise; Bugün Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör’e yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisinin bu görevi layığıyla yapacağından hiçbir kaygımız yok. Battalgazi Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini yürütürken de kendisiyle bir çok projede birlikte çalışma imkanı bulmuştuk. Biz, BİMYAD olarak her daim yanındayız. Gençlerin sosyal ve sportif alanlarda daha aktif hale gelmesi bu anlamda çok önemli. Bunun içinde her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER