Usta:'Bir Malatya gecesi yaşadık ve Ağır bir fırtınaya yakalandık'

7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde Medical Park Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Süper ligin ilk yarısında deplasmanda kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinin ardından yönetimde başlayan istifalara dair ilginç açıklamalar yaptı.

Usta:'Bir Malatya gecesi yaşadık ve Ağır bir fırtınaya yakalandık'

7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde Medical Park Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta,  Süper ligin ilk yarısında deplasmanda kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinin ardından yönetimde başlayan istifalara dair ilginç açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında Süper ligin ilk yarısında alınan 1-0 lık mağlubiyetten sonra yönetim kurulunda yaşanan istifalara dair şu şekilde konuştu;

"BİR MALATAYA GECESİ"

“Bir Malatya gecesi yaşadık ve ağır bir fırtınaya yakalandık sonunda. Bizim balıkçı teknemiz batıyor bizlerde kurtulmaya çalışıyoruz. Adete darbe olmuş gibi filikaya yanaşan birkaç kişi atlayıp gidiyor. Ne oldu o Gece cenaze orada, öldük battık o gece. Karşılaşmadan önce hazırlanmış olan dekorasyonlar metin, mücadelenin hemen ardından yarım saat sonra ekranlara geliyor. Bari filikaya atlamaya karar verdiniz güneşli havada atlayın. Karadeniz'in azgın sularının Trabzonspor'u paramparça etmeye çalıştığı o gecede yapılan nedir? Aslında bu yapılan yönetime değil, Trabzonspor'a yapılmıştır.’ Biz kurtulduk kalanlar da rezil olsun’ mantık bu. O gece benim sevdiğim 2 arkadaşıma herkesin tanıdığı kişi gelerek, ‘Trabzonspor'dan olan alacaklarınızı bizler kefiliz, sizde ayrılın ve yönetimi düşürün’ dediler. Bu girişimde böylece devam etti” dedi.

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmana Y. Malatyaspor’a konuk olan Trabzonspor, Okay Yokuşlu’nun 45+2’de kendi kalesine atmış olduğu golle sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner72

banner71