'Battalgazi’de Yaz Akşamları' programı tüm hızıyla devam ediyor

Vatandaşların keyifli zaman geçirmeleri adına başlatılan "Battalgazi’de Yaz Akşamları" programı tüm hızıyla devam ediyor.

'Battalgazi’de Yaz Akşamları' programı tüm hızıyla devam ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından başlatılan "Battalgazi'de Yaz Akşamları"nın bu haftaki adresi Galip Demirel Çınar Park oldu. Her hafta farklı konsept ile devam eden programlar vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanırken, program çeşitli etkinlikler ve sosyal aktivitelerle dopdolu geçiyor.

AİLELER DOYASIYA EĞLENDİ

"Battalgazi'de Yaz Akşamları" programı büyük bir katılımla gerçekleşiyor. Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında konser, açık hava sinema gösterimi ve çocuk şenliği gösterisi düzenlendi. Gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlikler, katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşen etkinliklerin birinci gününde Ahmet Uçar sahne alırken, ikinci gününde ise Açık Hava Sinema Gösterimi gerçekleştirildi. ‘Bandırma Füze Kulübü’ filminin gösterildiği etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkiniğin üçüncü gününde çocuk şenliği kapsamında Maşa ve Koca Ayı, Keloğlan gösterisi, İpli kukla gösterisi, Nasreddin Hoca, Palyaço ve müzik eğlenceleri sahne edildi. Alanı dolduran aileler ve çocuk saatlerce doyasıya eğlendiler.

yenimalatyahaber.com


 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER