Muhtar Özdemir'den Kurban Payları İçin Teşekkür

MALATYA

Hacıabdi mahalle muhtarı Mehmet Özdemir'den Hasene Vakfı ve vatandaşlara teşekkür.

Hacıabdi mahalle muhtarı Mehmet Özdemir, Hasene Vakfı ve vatandaşlar tarafından getirilen kurban paylarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

"Mazlum veMağdurlar için El Ele’ sloganıyla yola çıkan İslam Toplumu Millî Görüş teşkilatının insani yardım kuruluşu Hasene Vakfı, Kurban Kampanyası kapsamında Malatya'da 3-4 kg posetler içerisinde hazırlanan 1300'ün üzerinde kurban payı dağıtımı gerçekleştirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında oldu.

 95 ülke, 603 şube, 38 bölge, binden fazla gönüllüsü ile dünyanın farklı ülkelerinde mazlum, mağdur ve muhtaçlara uzanan ilginin, yardım elinin adı ve adresi; iyilik ve güzelliği yaymanın aracı oluşturan Hasene Vakfı, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın 10’dan fazla ülkesinde, Avusturalya ve Kanada’da şubeler açarak, gönüllülük esasına dayanan temsilcilik ağıyla hizmet alanlarını genişletmiş durumda.

 Muhtar Özdemir: "Önceliğimiz Mahallemiz"

 Haciabdi Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir,"Birlik olma ve paylaşma duygusunun daha da geliştirilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla aileler arasında gönül köprüsü kurmaya her zaman olduğu gibi devam ediyoruz. Kurban Bayramının özünde yakınlaşma vardır. Kurban keserek Allah'a yaklaşan kişi, kestiği kurbanların etlerini paylaşarak aynı zamanda hiç tanımadığı insanlarla da yakınlaşmayı ve gönül köprülerini inşa etmeyi amaçlamış olur.Ben, bu önemli ve anlamlı birliktelikte pay sahibi olan Hasene Vakfına ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Her zaman önceliğimiz mahallemiz olmuştur, olmaya da devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.